Εκτύπωση

Υγρασία στους τοίχους

Έχετε και εσείς, όπως πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες σπιτιών, το πρόβλημα της υγρασίας τοίχων;anodiki1

 

Η Aquapol λύνει μια για πάντα το πρόβλημα της Ανοδικής Υγρασίας των τοίχων.

Το σύστημα αφύγρανσης Aquapol εγκαθίσταται στην αγορά της Ευρώπης από το 1985.

Επικοινωνήστε μαζί μας, κλείστε ραντεβού για μια μελέτη του χώρου σας και ακούστε τις προτάσεις των Πιστοποιημένων Τεχνικών της Aquapol.

Χτυπώντας το πρόβλημα της Ανοδικής Υγρασίας στη ρίζα του, έχει δώσει λύση με μεγάλη επιτυχία.

Γιατί να διαλέξετε την Aquapol;

Οικολογικό

Δεν απαιτείται καμία μορφή συμβατικής ενεργείας (ηλεκτρισμός, μπαταριές κλπ) για τη λειτουργία του, συνεπώς δε δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αλλά χρησιμοποιεί μόνο τη φυσική ενεργεία της Γης.

Εύκολο στην εγκατάσταση
Χωρίς επεμβάσεις στους τοίχους, η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί από 3 έως 8 ώρες. Συνήθως, αρκεί μία συσκευή για όλο το σπίτι ή το κτίριο. Δεν απαιτούνται οικοδομικές εργασίες στους τοίχους, δεν παράγει θόρυβο ή κατάλοιπα και δεν επηρεάζει τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Δεν απαιτούνται έξοδα συντήρησης
Η συσκευή κάνει χρήση της φυσικής ελεύθερης ενεργείας της Γης, δεν απαιτεί συντήρηση και δίνεται εγγύηση λειτουργίας 20 ετών, αν και ο χρόνος ενεργούς δράσης είναι από 80 ως 100 έτη.

 

After sales service
Γίνονται περιοδικές μετρήσεις της υγρασίας.
Ακόμη και μία ώρα μετά την εγκατάσταση, παρατηρείται μια μετρήσιμη βελτίωση στην υγρασία των τοίχων με ένα βολτόμετρο ακριβείας. Μετά την εγκατάσταση, η υγρασία στο κτίριο μετριέται περιοδικά, παρακολουθείται, ελέγχεται και αρχειοθετείται από έναν εξειδικευμένο τεχνικό της Aquapol, μέχρι και την ολοκλήρωση της αφύγρανσης (αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή αγοράς)

Εγγύηση αφύγρανσης
Η κάθε περίπτωση παρακολουθείται από τον τεχνικό σύμβουλο της Aquapol από την εγκατάσταση ως και την τελική αφύγρανση των τοίχων. Εάν μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, που ορίζεται από την εταιρεία, δεν επιτευχθεί η αφύγρανση των τοίχων, ο πελάτης λαμβάνει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us