Εκτύπωση

Το Σύστημα Aquapol

Το σύστημα AquapolΤο όνομα Aquapol είναι σύνθεση της λατινικής λέξης AQUA, η οποία σημαίνει νερό και της συλλαβής POL, που είναι συντομογραφία του polarisation (πολικότητα).

Τα μόρια του νερού μπορούν να προσανατολιστούν και να οδηγηθούν μέσω συγκεκριμένων πεδίων ενέργειας (προσανατολισμένη πολικότητα).

Οι στόχοι της Aquapol

1. Να παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία, με την οποία αντιμετωπίζεται η υποβάθμιση των παλαιών κτιρίων από την υγρασία στους τοίχους.

2. Να σχεδιάσει ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πλάνο οριστικής αφύγρανσης για κάθε κτίριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγρασίας.

3. Να δώσει τη βέλτιστη λύση σε κάθε ξεχωριστό πελάτη, δίνοντας βάρος στις ανάγκες του και προσφέροντάς του συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση κατά την αφύγρανση και την ανακαίνιση.

Σύντομη περιγραφή λειτουργίαςΤο σύστημα Aquapol

Χρησιμοποιώντας ένα φυσικό βαρυτομαγνητικό πεδίο, η συσκευή Aquapol δημιουργεί μια καθοδική κίνηση της υγρασίας των τοίχων. Η υγρασία κατευθύνεται αργά πίσω στο έδαφος, από όπου προήλθε.
Οι τοίχοι αφυγραίνονται βρισκόμενοι στη σφαίρα επιρροής της συσκευής και διατηρούνται στεγνοί (εκτός της υπολειμματικής φυσιολογικής υγρασίας).

Το πατενταρισμένο σύστημα αντιμετώπισης υγρασίας Aquapol, δεν περιέχει μέρη τα οποία μπορούν να φθαρούν και έχει το τεράστιο πλεονέκτημα να μην έρχεται σε επαφή με το κτίριο, αποφεύγοντας τις εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες. Έτσι, η αφύγρανση επιτυγχάνεται οικονομικότερα και το κτίριο διατηρείται σε στεγνή κατάσταση για 80 με 100 χρόνια με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. 

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us