Εκτύπωση

Παροχή Συμβουλών

Παροχή συμβουλώνΗ υπηρεσία η οποία δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην Aquapol σε σχέση μα τον ανταγωνισμό είναι η παροχή συμβουλών στον εκάστοτε πελάτη. Συνήθως πρόκειται για 2-3 παρεμβάσεις. Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο και ο χρόνος πραγματοποίησής τους, αποφασίζονται σε συνεργασία με τον πελάτη π.χ. αφαίρεση του   υπεραλατισμένου σοβά, επιδιόρθωση υδραυλικών σωληνώσεων, επιδιόρθωση υδρορροών κ.α.

 

Τεχνική ανακαίνισης

Σε περίπτωση που η ανακαίνιση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα, ο τεχνικός θα προτείνει μια σειρά από τεχνικές ανακαίνισης, οι οποίες περιλαμβάνονται στη λίστα τεχνικών ανακαίνισης της Aquapol. Σκοπός της Aquapol είναι να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση σε συνδυασμό με την  αφύγρανση. Αυτό αποδεικνύεται πολύ πρακτικό για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου. METRISI ALATWN

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας διαπιστώνεται όταν η αφύγρανση σε κάποια σημεία δεν προχωρά με το ρυθμό που αναμενόταν. Σε αυτή την περίπτωση, κατά τη διάρκεια των μετρήσεων ελέγχου εντοπίζεται το πρόβλημα και παρέχονται επιπλέον συνοδευτικά μέτρα.

Η έρευνα των χημικών, φυσικών παραγόντων παρεμβολής ή άλλων άγνωστων μέχρι τώρα πηγών υγρασίας, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του καθορισμένου προγράμματος των πιθανών δευτερουσών παρεμβάσεων.

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us