Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

Παρακάτω παρουσιάζονται περιπτώσεις από κτίρια στα οποία έχει γίνει διάγνωση και αντιμετώπιση υγρασίας από την Aquapol. H Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα υγρασίας που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν άλυτα.

DSC 1408

1

 DSC 1068
naos
 3
 4
DSC 1483  DSC 0227  DSC 0794
DSC 0699 DSC 0945 2
DSC 0674  DSC 0818  DSC 1123
Διάγνωση Υγρασίας στο Αχίλλειο στην Κέρκυρα DSC 0390  DSC 0693

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us