Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

Παρακάτω παρουσιάζονται περιπτώσεις από κτίρια στα οποία έχει γίνει διάγνωση και αντιμετώπιση υγρασίας από την Aquapol. H Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα υγρασίας που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν άλυτα.

DSC 1408

1

 DSC 1068
naos
 3
 4
DSC 1483  DSC 0227  DSC 0794
DSC 0699 DSC 0945 2
DSC 0674  DSC 0818  DSC 1123
Διάγνωση Υγρασίας στο Αχίλλειο στην Κέρκυρα DSC 0390  DSC 0693

Συμμετοχή στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H Aquapol Hellas θα λάβει μέρος στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου μέχρι Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Είστε όλοι καλεσμένοι στο Περίπτερο 13/stand 4A για να συζητήσουμε τα προβλήματα υγρασίας των δικών σας κτιρίων και να σας προτείνουμε τις δικές μας λύσεις.

Συμμετοχή στην 25η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης

H Aquapol Hellas θα λάβει μέρος στην 25η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση της Κρύας Βρύσης που θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 29 Αυγούστου μέχρι Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου με άμεσο σκοπό την ενημέρωση του κοινού της περιοχής για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της.

Ετήσιες μετρήσεις υγρασίας στη Μητρόπολη Έδεσσας

Μελέτη περίπτωσης: Αντιμετώπιση Υγρασίας στην Ι.Μ. Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την εγκατάσταση του συστήματος Aquapol στα γραφεία της Ι.Μ. Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος υγρασίας με την ακριβέστερη μέθοδο που υπάρχει (μέθοδος DARR), για την εγκυρότητα της οποίας έχει πιστοποιηθεί η Aquapol από την TUV Austria. 

Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο παρακάτω γράφημα και τα σημεία Μ1, Μ2, κλπ, αντιστοιχούν σε δείγματα που εκλήφθησαν από διαφορετικούς τοίχους σε ύψος 30cm.

Στο σημείο Μ5 παρουσιάζεται μια σχετική άνοδος της υγρασίας, καθώς πρόκειται για σημείο σε τοίχο υπό του εδάφους χωρίς μόνωση, στο οποίο οδηγούνταν υδρορροές. Οι τεχνικοί τις Aquapol έδωσαν άμεσα τις ανάλογες οδηγίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Με τις μετρήσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιτυγχάνουμε να προλάβουμε τέτοιες περιπτώσεις και να δώσουμε άμεση λύση.  

Το σημείο Μ7 προστέθηκε στους 5 μήνες μετά από απαίτηση του πελάτη για παρακούθηση της υγρασίας σε έναν επιπλέον τοίχο.  


graphic

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us